Poliklinika Imed je vodeća regionalna privatna poliklinika

Djelatnost poliklinike Imed objedinjuje maksilofacijalnu, rekonstrukcijsku i plastičnu kirurgiju, stomatologiju i zubotehnički laboratorij.

Upuznajte naš tim za Ortodonciju

dr.sc. Sandra Anić-Milošević

Prof.dr.sc. Sandra Anić-Milošević, dr.med.dent.

specijalist ortodoncije, voditeljica ortodoncije u Poliklinici Imed
dr. Klio Marinković

Dr. Klio Marinković

General & Cosmetic Dentist
maja-dobranski

Maja Dobranski

medicinska sestra u poliklinici imed

Naši specijalisti će uvijek odabrati najbolji tretman za Vas

Ortodontska terapija često se koristi kod rješavanja bolnih stanja i poremećaja žvačnog sustava. Pravilan položaj zubi u čeljusti i njihovi pravilni međusobni kontakti osiguravaju ravnomjeran prijenos žvačnog tlaka koji smanjuje opterećenje pojedinog zuba. To znači da čuva potporno tkivo zuba od preopterećenja i propadanja, a samim tim produžuje životni vijek zuba, odnosno, štiti ih od ispadanja. Ortodontska terapija danas nije luksuz, ona je potreba koja se ne smije zanemariti, a pozitivne posljedice ortodontske terapije su trajne.

O nama

Stalna edukacija stručnog osoblja poliklinike Imed i profesionalizam liječničkog tima uz suvremenu tehnologiju omogućavaju vrhunsku uslugu u poliklinici

Poliklinika Imed vodeća je regionalna privatna poliklinika fokusirana na područje lica, čeljusti i usta pri čemu su svi segmenti pokriveni na specijalističkoj razini. Djelatnost poliklinike Imed objedinjuje maksilofacijalnu, rekonstrukcijsku i plastičnu kirurgiju, stomatologiju i zubotehnički laboratorij.
Poliklinika Imed nastala je 2009. godine, a njezini osnivači su mr. sc. Marko Krmpotić i dr. sc. Sandra Anić-Milošević.

Saznajte koji je pravi aparatić za vas

Vrste aparatića za zube

Više informacija o našim uslugama pronađite na www.imed.hr

Fiksni ortodontski aparati

pričvršćeni su na zube na takav način da ih može ukloniti samo terapeut (ortodont). Prednost je tih aparata u tome što se u aktivnom dijelu terapije brže postižu rezultati, jer sile djeluju stalno, a rezultati su precizniji.

Invisalign nevidljivi aparatić

Tu nema ni bravica, ni žice ni gumica nego pacijent dobiva 10 do 20 udlaga, koje mijenja svaka dva tjedna. Nosi ih stalno, osim kad jede i pije, a ravnanje traje 9 do 15 mjeseci – što je dvostruko kraće nego s fiksnim aparatima.. Ipak, terapijske mogućnosti ovogh sistema su vrlo ograničene i primjenjive su samo u određenim, jednostavnijim slučajevima.